Tietoja minusta

Keski-ikäinen monomaanikko.

keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Apollo Kino Kristiine


Tallinnan Kristiine keskus -kauppakeskus avattiin 1999. Kristiine keskus sijaitsee Lillekülan alueella Kristiinen kaupunginosassa, noin 2,5 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Kauppakeskusta on laajennettu kolmeen otteeseen. Tällä hetkellä (helmikuu 2019) kauppakeskuksessa on 170 liikettä ja liiketilaa on kaikkiaan 43 700 neliötä.

Apollo-elokuvateatteriketju avasi yksisalisen Apollo Kino Kristiine -ravintolaelokuvateatterin O’Learys-urheilubaari-elämyskeskuksen yhteyteen kesäkuussa 2018. O’Learys on todella iso. Pinta-alaa on lähes 4 000 neliötä ja elämyskeskuksen viihde ei jää vain syömiseen ja dokaamiseen urheilukanavien kelmeässä valossa. Tarjolla on monenmoista aktiviteettia perinteisestä baari-biljardista VR-peleihin.

Apollon elokuvateatterissa on 44 paikkaa (helmikuu 2019). Jyrkästi porrastetussa salissa on nykyaikaisen elokuvateatterin esitystekniikka.

Asiakas tekee ruoka- ja juomatilaukset katsomosta ja tarjoilijat tuovat tilaukset saliin. Pöytätilaa on isommallekin aterialle.

Elokuvateatterin ohjelmisto koostuu sellaisista uutuuselokuvista, joiden ajatellaan sopivan teatterin palveluihin ja ympäristöön. Kun kävin tutustumassa teatteriin, oli käynnissä aamupäivällä alkanut Viron luokkakokous 3 -elokuvan näytös.

Valokuvat on otettu helmikuussa 2019.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti